Kleurrijke slingersticker - Ballade

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML033

Prachtige muurstickerset voor een klein prijsje: de Ballade sticker van MIMI'lou vrolijkt meteen de kale muur achter de verzorgingstafel of saaie kleerkast in de kinderkamer op.

Deze feestelijke slingers in 3 thema's hangt makkelijk zelf op een plek naar keuze.

22,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ART469

TypeMuur- en interieurstickers
KleurMeerkleurig
ThemaTrip rond de wereld

Slingersticker BALLADE met 3 linten vol interessante objecten in verschillende fijne kleurtjes, een ontwerp van het Franse merk MIMI'lou. Super makkelijk aan te brengen en garant voor een unieke toets in jouw hippe kinderkamer.

Afmetingen: 3 x 50 x 8 cm
Materiaal: 100% matte vinyl

Makkelijk aan te brengen op elk droog en proper oppervlak. Indien nodig, kunnen de stickers ook weer verwijderd worden.

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie muurschilderingen van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Om de creatieve illustraties gemakkelijk op verschillende muren aan te brengen, maakte ze van haar ontwerpen muurstickers met een handgeschilderde look... en zo was MIMI'lou geboren. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.140.10.10.08
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!