Kleurrijke tattoos Shiny lion glow in the dark

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS120

Mini cadeautjes, maxi pret! (688)

Wil je kapoen een tattoo? Geen probleem. Met deze beestige Shiny lion tattoos is er keuze genoeg. Bovendien kan je er dag én nacht van genieten want ze geven licht in het donker.

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TT06

De Petit Monkey Shiny Lion tattoos is een set van 2 blaadjes vol kleurriijke dierentattoos, geïllustreerd door Marion Billet. De dermatologisch geteste tattoos zitten verpakt in een leuke, kartonnen envelop. Leuk om te geven en te krijgen!

Afmetingen verpakking: 14,8 x 21 cm
Leeftijd: voor stoere kinderen vanaf 3 jaar

Gebruiksaanwijzing: Knip je favoriete tattoo uit, haal de plastieke beschermingsfolie er af, plaats de tattoo op de gewenste plaats en maak ze nat met een vochtige doek, duw 20 seconden aan en verwijder het papiertje. Wat een resultaat! De plaktattoo kan makkelijk verwijderd worden met wat babyolie. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21114.80.04
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories