Kleurrijke Twistiti wekker met dieren - blauw

Staat: Nieuw product

Twistiti

CB140

Het Belgische uurwerken merk Twistiti biedt de perfecte tijdsmeter voor kinderen die willen kloklezen.

Deze toffe wekkers zijn gebasseerd op hetzelfde principe van kloklezen als de dierenuurwerken: in plaats van cijfers gebruiken ze dieren en kleuren, zo kunnen kinderen zich makkelijker en sneller iets voorstellen bij het concept tijd.

44,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : RAb

Blauwe Twistiti wekker met dieren en kleuren uurplaat, perfect voor pientere peuters vanaf 3 jaar. Deze wekker heeft een zwaartekracht sensor, je kan hem snoozen door ermee te rollen. Je zet deze leuke kinderwekker eenvoudigweg uit door hem met de wijzerplaat omlaag te zetten.

Afmetingen: diameter 9,6 cm, 8 cm diep

Materiaal: RoHS gecertificeerd siliconen schaal, kunststof raam

Werkt met 1 AA-batterij (niet inbegrepen)

Twistiti is een volledig Belgisch merk dat schitterende horloges maakt voor al even schitterende kinderen. Hun producten groeien mee met onze kinderen en hun klokleesvaardigheden. Ze combineren leuk design moeiteloos met functionaliteit. Het interessante - toch ingewikkelde - concept van kloklezen en tijd wordt makkelijk vatbaar voor kinderen vanaf drie jaar met het leuke dieren horloge, terwijl het cijfer horloge wat oudere kinderen helpt tijd af te lezen aan de hand van kleuren. Samen met een superleuk gamma aan verwisselbare horlogebandjes en complementaire wandklokken is Twistiti een niet te stoppen merk dat we graag aan jullie voorstellen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.19
TWISTITI is Belgisch merk met heerlijke horloges, klokken en hebbedingen voor kinderen. Ze bregen ons kinderhorloges die makkelijk te ontcijferen zijn en helpen om de klok te leren lezen. Hun unieke wijzerplaat met eenvoudige herkenningspunten  is er in 2 vormen voor de allerkleinsten en iets grotere kinderen , goedgekeurd door specialisten en leerkrachten. Je heb de klokken als kinderpolshorloge maar ook als wekker. Extra fijn zijn de inwisselbare polsbandjes die je zelf kan kiezen en makkelijk kan inwisselen om te switchen van look. Een magisch concept dat het gegeven tijd tastbaar maakt voor ongeduldige ;-) en leergierige kiddos.