wagenspanner - droomstad

Kleurrijke wagenspanner - Droomstad

Staat: Nieuw product

Haba

HAB108

Tijd voor een ritje met de kinderwagen ! En voor baby's plezier onderweg rijdt deze wagenspanner mee. Ontdek het huisje, de auto met de kikker erin, het vrolijke belletje, ... zo heeft baby altijd iets leuks om naar te kijken.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Bij een tochtje in de kinderwagen mag de wagenspanner Droomstad niet ontbreken. Met de vele kleurrijke kralen en de grappige kikker in zijn auto zal de baby zich ook tijdens langere wandelingen niet vervelen.

Geschikt vanaf de geboorte. Lengte: 70 cm. Materiaal: Beukenhout en metaal.

Waarschuwing: om te voorkomen dat het kind verstrikt raakt en zich bezeert, verwijder dit speelgoed wanneer het kind op handen en voeten begint te kruipen


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
26.3418.60.121
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302923