NULL

Kleurrijke wagenspanner - Flips vrienden*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ24184a

De grappige haas Flips en zijn vrienden van deze wondermooie wagenspanner zetten aan tot grijpen en spelen. Zo vermaken baby's zich uitstekend...

22,95 €

14,92 €

Zet op mijn verlanglijstje

De grappige haas Flips en zijn vrienden van deze wondermooie wagenspanner zetten aan tot grijpen en spelen. Zo vermaken baby's zich uitstekend bij korte en lange kinderwagenwandelingen. Met een leuk belletje eraan. Materiaal: beukenhout. Lengte: ca. 70cm.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
70000.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301303