pizza 'Bon appétit' Biofino

kleurrijke zachte pizza om zelf te beleggen*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13952

Olijven, salami of extra kaas? De kids kunnen deze pizza zelf beleggen! Een stukje met peperoni, een stukje met sardientjes... 6 stuks om zelf te...

27,50 €

Add to my wishlist

Olijven, salami of extra kaas? De kids kunnen deze pizza zelf beleggen! Een stukje met peperoni, een stukje met sardientjes... 6 stuks om zelf te beleggen. Van vilt en velours, Ø ca. 20 cm.

Het zacht Haba Biofino speelvoedsel is gemaakt van zacht materialen, vilt en / of velours en ziet er zo echt uit dat de verpakking je kids ervoor waarschuwt dat het toch niet écht om op te eten is!
Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202000.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.