Knalgroene kleuter verkleedcape - Draak

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

Onverschrokken, angstaanjagend en oogverblindend: de knalgroene draken cape blaast leven in de fantasie van kleine avonturiers! Spreid je vleugels, verdedig je drakengrot en neem het op tegen een leger van trollen!

21,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 53062

PersonageDraak
TypeVerkleedcapes
KleurGroen

De schitterende mantel is de favoriete outfit van alle fantasy-liefhebbers! De cape loopt uit in een staart en de kap dient als drakenhoofd. Met klittenbandsluiting aan de hals. De cape komt uit de toddler-collectie van Great Pretenders en spreekt tot de verbeelding van mini-ontdekkers.

Vanaf 1.5 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!