babymutsje in biokatoen - Tiles

Knap babymutsje in biokatoen - Tiles

Staat: Nieuw product

Pigeon

Heb je al een mutsje om dat frêle baby-hoofdje te beschermen tegen frisse wind of de eerste zon?

Dit geknoopt exemplaar van Pigeon is een ideaal eerste mutsje, lekker zacht, uit bio-katoen dus ademend. De unieke print maakt het plaatje helemaal af.

14,30 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypeBabymutsen
PrintsTiles

Geknoopt mutsje uit bio-katoen met grafische print, een ontwerp van Pigeon uit Engeland. Match perfect met het pyjama'tje in dezelfde print en maakt samen een populair kraamcadeau!

Materiaal: organisch katoen, met GOTS-label

Met een voorliefde voor mooie ontwerpen, stoffen en een mooie wereld maakt Pigeon Organics, uit het Engelse Oxford, prachtige collecties voor kleine mensjes. Zo hebben ze echte klassiekers en hippe seizoenscollecties en willen daarmee niet de wereld maar wel jouw hart veroveren. Kortom een mooi merkje, op een mooie manier gemaakt, allemaal uit biologisch materialen en GOTS gecertificeerd.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.04
Pigeon (vroeger Organics for Kids) ontwikkelt bijzondere, duurzame en doordachte accessoires & gifts uit de mooiste kwaliteit biologisch katoen. Rompertjes, slaappakjes, pyjama’s, dekentjes en mutsjes… allemaal verkrijgbaar in verschillende hippe prints: bloemen, beesten, bollen, stippen, streepjes… felgekleurd en in pasteltinten! Alle artikelen zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan – aanraking met pesticiden en chemicaliën vermijden is vooral voor de gevoelige babyhuid heel belangrijk! Naast de mooie designs en het gebruik van biologisch katoen is er meer! Alle producten worden namelijk ‘gewoon’ in Engeland gemaakt en het katoen is geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan.