Behang - Grey Wave

Knap behang - Grey Wave

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM160

Wondermooi behangpapier met een prachtige Cam Cam signature print. Dit vliesbehang met zachte print is van uitstekende kwaliteit, straalt klasse uit en is makkelijk aan te brengen, ook als je geen professionele behanger bent.

Nog mooier in combinatie met de rest van de Grey Wave collectie.
 

65,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1603.P02

CollectieGrey Wave
TypeBehangpapier
KleurGrijs

Camcam Copenhagen behang met Grey Wave print, ideaal om de babykamer stijlvol af te werken of om elke andere kamer van een mooie toets te voorzien. Het vliespapier is makkelijk aan te brengen en veranderd niet van vorm of formaat eens je het op de muur aanbrengt. Je kan het papier makkelijk aan de muur aanbrengen met een beetje lijm en zonder dat de randen moeten overlappen. het papier zal ook niet scheuren als je het even wil herpositioneren bij het behangen. Goede keuze dus en gemaakt in Europa. Leuk om te combineren met de rest van de Grey Wave collectie. Zeker een kijkje waard!
 

Afmetingen: 10 meter x 53 cm - 160 gram dik
Hoogte patroon: grey wave 2,4 cm
Materiaal: non-woven vliesbehang van premium kwaliteit - met CE label
Onderhoud: proper maken met een vochtige doek

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
55530.8
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.