Knap doeboek - Het bucketlist boek voor grootouders

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ32059

250 gekke, grappige, unieke, maar soms ook heel serieuze dingen die je met je kleinkind gedaan moet hebben! Of jullie nu 1 of 101 jaar jong zijn,...

12,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

250 gekke, grappige, unieke, maar soms ook heel serieuze dingen die je met je kleinkind gedaan moet hebben! Of jullie nu 1 of 101 jaar jong zijn, dit boek zal jullie leven veranderen. Écht waar!

Dankzij dit boek zullen jullie samen leuke momenten beleven die zowel jij als je kleinkind een heel leven lang zullen herinneren. Want qualitytime is het mooiste cadeau dat je hem/haar en jezelf kan geven. Ren samen achter een ijskarretje aan, ga samen naar de (kinder)disco, neem mama of papa in de maling of leer je kleinkind kaarten. Het zijn maar enkele onderwerpen uit de lijst met 250 ideeën die jullie leven zal verrijken en jullie band nog sterker zal maken.

Er is ruimte voorzien om jullie mooiste en grappigste foto's op te kleven en er zijn extra pagina's voor jullie eigen bucketlist. Een bewaarboek dat jullie heel jullie leven zullen koesteren.

Gaan jullie de uitdaging aan?

Auteur: Elise De Rijck
Pagina's: 128
ISBN: 9789401441452

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
172100.35
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.