Knap doeboek - Kunstworkshops voor kinderen

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ32058

Maak kunst met kinderen met de tips van kinderkunstenaar Hervé Tullet.
Over de hele wereld geeft Hervé Tullet kunstworkshops aan kinderen: van in een klas tot op een dorpsplein aan honderden kinderen. Zijn elf mooiste workshops heeft hij gebundeld in een handboek. Een feest om naar te kijken en mee aan de slag te gaan!

22,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 6 jaar
AuteurHervé Tullet
IllustratorHervé Tullet
GenreInvulboeken
ThemaKunst en cultuur

Of je nu een verjaardagsfeestje geeft, met je klas iets wilt doen, een middag in een museum wil organiseren of gewoon met je kinderen thuis: deze kunstworkshop voor kinderen spettert van de ideeën en garandeert een middag vol plezier én met schitterende resultaten.

Bij iedere workshop staat:
1. Wat je nodig hebt en hoe je de workshop voorbereidt.
2. Wat je moet doen in eenvoudige instructies.
3. Een serie foto's van het werk in wording en de kleurige resultaten.
4. Een aantal slimme trucjes om kinderen te enthousiasmeren.

Auteur: Hervé Tullet
ISBN: 9789047709190

Dit prentenboek wordt uitgegeven bij uitgeverij Lemniscaat. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit en staan voor boeken die origineel en goed geschreven zijn en toch iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boeken dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2229.500.67
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.