Knap hangspeeltje Peacock blue mist

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM105

Goede grijpspeeltjes ondersteunen je baby's ontwikkeling, prikkelen de zintuigen en zetten hen aan om hun fijne motoriek spelenderwijs te ondersteunen. Als ze er dan ook nog eens super mooi uitzien dan ben je toch helemaal verkocht?

21,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1020.36

TypeHangspeeltjes
KleurMuntgroen

Elegant Cam Cam grijpspeeltje Peacock Blue Mist met prachtige, geborduurde pauw. In dit babyspeeltje zit een belletje en je hangt hem overal makkelijk op met de velcro-lus.

Afmetingen pauw: 14 x 14 cm, lus: 7,5 cm

Materiaal: 100% organisch katoen, met het GOTS-label - vulling van Okeo-tex polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
131570.04
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.