knap houten schommeldier 'Rocking Rhino'

knap houten schommeldier 'Rocking Rhino'

Staat: Nieuw product

Done by Deer

KZ24215

Nozo, de Rocking Rhino, neemt je mee op een wilde rit door de Savanne! Het houten schommeldier van Done by Deer zorgt voor uren plezier....

199,95 €

Product niet beschikbaar op dit moment

Add to my wishlist

Nozo, de Rocking Rhino, neemt je mee op een wilde rit door de Savanne! Het houten schommeldier van Done by Deer zorgt voor uren plezier. Bovendien stimuleert het schommelen de motoriek van je kindje. Deze neushoorn is gemaakt uit hout en heeft een lederen zitje. Zo is Rocking Rhino niet alleen mega fun, maar ook eyecatcher in de kinder- of speelkamer.

Afmetingen: 30x62x70 cm.
Maximum gewicht: 50 kg.
Vanaf 10 maanden.
CadeauSchommelen
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3062708.25
Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer ? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker.