Ledikantdeken Runa flanel - Leaf

Staat: Nieuw product

KoeKa

BBKK202

Runa collection by Koeka (8)

Maak van het babybedje een gezellig nestje met dit heerlijk Runa Leaf ledikantdeken, het is gemaakt van katoen en gevoerd met zachte flanel voor een heerlijke zacht gevoel.

Dit flanelen dekentje is in verschillende kleuren verkrijgbaar en ook geschikt voor de wat warmere maanden. Je kan het makkelijk overal mee naartoe nemen.

69,95 €

55,96 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1045-0004-727

Formaten100 x 150 cm
CollectieRuna
TypeDekentjes
KleurGroen
Korting- 40 %

Zalig zacht en comfy flanel ledikantdeken Leaf uit de Runa collectie van KOEKA. Dit zacht grijsgroen dekentje is afgewerkt met een zalige fanel aan de binnenkant en is verkrijgbaar in verschillende kleurnuances. Van dit heerlijke babydeken is ook een kleinere variant voor in het wiegje beschikbaar.

Kleine tip: De Runa collectie is erg mooi te combineren met de Vigo collectie.

Afmetingen: 100 x 150 cm

Materiaal voorkant: 100% katoen - achterkant: 100% flanel

TOG waarde: 0.9

Wasadvies: wassen in de machine op normaal wasprogramma - niet warmer dan 30°C - gebruik geen handwas, fijnwas of wolwasprogramma - niet bleken - niet weken - strijken op licht programma om terug in originele vorm te krijgen.

_

KOEKA is een gevestigde waarde in babyland die recent met nieuwe collecties kwam en zichzelf als het ware heruitvond als baby lifestyle merk. Zachte tinten, heerlijke stoffen, ... alles is perfect onderling te combineren en helemaal mee met de laatste trends qua kleuren en materialen. Het zijn heerlijke babybasics die zorgen voor comfort én stijl. Koeka ontwerpt haar producten met liefde en zorg, zodat het niet alleen jouw maar ook jouw baby's en kindje's favorieten worden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Koeka - Koeka bestaat sinds 1998 en is verkrijgbaar in meer dan 10 landen. Ze maken kleding en verzorgingsproducten voor kinderen van 0-10 jaar. Dit volwaardige lifestyle merk is gevestigd in Nederland en heeft een team met enthousiaste mensen die zich dagdagelijks inzetten voor jouw kleine kapoen.Wondermooie kinderproducten die met jou matchen'Kinderen zijn ons kostbaarste bezit. We bewonderen hun grenzeloze energie en worden geïnspireerd door hun pure eenvoud'. Die liefde vind je terug in de producten van Koeka: eerlijk, kleurrijk en comfortabel . En perfect afgestemd op de wereld van baby's en kids.Zalig zachte collecties met echte baby musthavesAl hetgeen dat je nodig hebt voor jouw baby vind je terug in de Koeka-collecties Runa ,  Vigo en Dijon . Alles van badcapes en handdoeken tot wiegdekens en opbergmandjes. Allemaal gemaakt van zachte en natuurlijke stoffen waar jij én jouw kindje heerlijk van kunnen genieten.
Collectie Runa collection by Koeka
Inspiratie en stories