ontdekkersspeeltje Aap Lino

Knap ontdekkersspeeltje - Aap Lino *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB042

Met dit ontdekkerspeeltje van Haba, ontdekken baby’s de wereld én zichzelf. Want in de grote spiegelfolie in het midden kunnen ze zichzelf bekijken.

In de vrolijk gekleurde bladeren zitten allerlei voel- en speelelementen, die alle zintuigen stimuleren. Natuurlijk nodigt ook de kleine Aap Lino uit om te spelen en te friemelen.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302995

Vrolijk gekleurd Haba ontdekkersspeeltje waarmee baby's de wereld en zichzelf kunnen ontdekken en verkennen. Het lieve, zachte, knuffelige aapje Lino nodigt uit om te spelen en bewegen. Dit speelfiguur heeft in het midden bovendien een grote, ronde spiegelfolie en aan de bloemblaadjes aan de rand diverse texturen om te voelen, knispergeluidjes, trekkoordjes en meer ontdekkingselementen!

De Duitse speelgoedfabrikant Haba is bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Materiaal: polyester, kunststof.

Afmetingen: 28 cm in doorsnede.

Wasadvies: wassen op 30°C, nietgeschikt voor de droogtrommel, niet strijken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.87.325.80.137
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.