Knap Paul Kinderservies - Cat dove blue

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD2260

Aan tafel met Liewood (178)

Op zoek naar een complete eetset voor je mini? Dan zal dit wondermooi kinderservies in blauw vast en zeker in de smaak vallen. Het is gemaakt uit biologisch afbreekbaar plastic afkomstig van plantaardige en hernieuwbare bronnen.

In de set zit een rond bordje en bowl met oortjes, drinkbeker en lepel.

33,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW13091 6918

CollectiePaul
TypeEetsets
PrintsDove blue
KleurBlauw

Stylish Paul kinderservies Cat Dove Blue van Liewood is gemaakt van PLA, een biologisch afbreekbaar plastic. Het PLA-granulaat is gemaakt van landbouwproducten en kan worden verwerkt tot veilige, duurzame producten die een kleinere ecologische voetafdruk achterlaten dan nieuw plastic.  Ook verkrijgbaar in andere Liewood trendkleuren.

Materiaal: PLA, een innovatief bioplastic. Het grootste verschil met traditioneel plastic is de grondstof van dit materiaal. PLA is namelijk niet gemaakt van aardolie maar van een hernieuwbare, plantaardige bron. De basis bestaat uit melkzuur, dat wordt verkregen uit plantaardige, hernieuwbare bronnen en landbouwgewassen zoals maïs. Het is ook makkelijker recycleerdbaar en composteerbaar.

Afmetingen bordje: 20 cm diameter en 1.4 cm hoog • kommetje: 15 cm diameter en 4,7 cm hoog • beker: 7.5 cm diameter

Wasadvies: mag in de vaatwasser tot 65°C • niet geschikt voor de oven of microgolfoven • vriezerveilig tot -20°C • geschikt voor voedsel en drinken tot 70°C • niet gebruiken op de warmteplaat • veilig voor contact met voedsel

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen.Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezinLiewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproductenLiewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind.Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Aan tafel met Liewood
Inspiratie en stories