Knap plooibaar schommelpaard

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT120

Schommelfan in huis maar niet echt veel plaats of gewoon al te veel speelgoed dat rondslingert? Dan is dit plooibaar (!) schommelpaard echt iets voor jullie!

Leuk voor kindjes vanaf 18 maanden tot 5 jaar en super makkelijk op te vouwen en weer weg te bergen dankzij het innovatieve, compact design van PlanToys.

159,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3500

SamenstellingenHout
CollectieAdventure
TypeSchommels
Leeftijdvanaf 18 maanden

Houten PlanToys schommelpaard voor uren schommelpret én met een uniek, opvouwbaar design dat het makkelijk maakt om het paardje te verplaatsen of op te bergen. Gemaakt uit organische materialen.

Afmetingen: 26 x 63 x 41,5 cm

Leeftijd: 18 maanden - 5 jaar

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval rubberhout, dat is hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0005.8
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.