Knap strandemmertje Mini Ballo - Sweet Pink Yellow Stone

Staat: Nieuw product

Quut

MCH088

Water halen, ermee over het strand lopen en het wat verder uitgieten om je zandkasteel te bouwen was nog nooit zo makkelijk als met deze unieke emmer: Ballo is er nu ook in een mini versie en is gemaakt om een hele kindertijd mee te gaan.

14,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QU171164

CollectieSweet Pink
TypeEmmertjes
KleurRoze

Dit duurzame zandspeelgoed, dat de naam Ballo draagt, springt meteen in het oog door zijn cool design en felle kleurtjes. De kinderen zijn gegarandeerd dol op dit knap staaltje design dat ook nog eens prettig aanvoelt. De ronde vorm maakt dan weer dat er geen druppel water verloren gaat. Kortom, de hectische tocht met een emmer water van de zee naar het zandkasteel verliep nog nooit zo vlekkeloos. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en een groter formaat.

Materiaal: duurzame kunststof - recycleerbaar
Afmetingen: 16 x 16 x 16 cm - inhoud: 1,7 liter
Leeftijd: vanaf 18 maanden

Met elk nieuw product streeft het Belgische QUUT ernaar om bestaande speeltjes opnieuw uit te vinden. Door ze beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT hun levensduur en fun-factor op het strand en in bad verlengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....