Knap zeevaart trekkarretje met geluiden*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ19686

De dappere kikkermatroos is klaar voor de grote vaart... en als hij rond de mast springt, zijn er heel verschillende prettig en natuurlijk...

59,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5922

CollectieVoor baby's
TypeTrekspeelgoed
Leeftijdvanaf 10 maanden

De dappere kikkermatroos is klaar voor de grote vaart... en als hij rond de mast springt, zijn er heel verschillende prettig en natuurlijk klinkende geluiden te horen. Dat bevordert de fijne motoriek, het gehoor en de muzikaliteit. En natuurlijk vergezelt het trekkarretje alle beginnende lopers op hun zwerftochten.

Met spelidee. Voor baby'tjes vanaf 10 maanden . De geluidenmodule met volumeregelaar (2 standen), stand-bymodus en uitschakelknop is uitneembaar. Geluiden: kwaken, golven, scheepshoorn, scheepsvaartgeluiden. Exclusief batterijen (1.5 V AAA). Materiaal: polyester, wasbaar zonder geluidenmodule.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2625170.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.