Brooddoos Singing birds

Knappe brooddoos - Singing birds

Staat: Nieuw product

Sebra

SEB068

Zoek niet verder, met deze leuke brooddoos van Sebra heb je altijd je favoriete lunch bij de hand. Je kan ze ook perfect als snackdoos gebruiken. De handige onderverdeling zorgt ervoor dat je makkelijk dingetjes gescheiden kan houden, de illustraties en diepe kleuren zorgen voor een stijlvolle toets.

11,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7003203

Knappe brooddoos Singing Birds met prachtige illustratie en diep rode kleur van Sebra. Het handige deksel is makkelijk te openen en te sluiten. De doos zelf is handig voor mee te nemen in de boekentas naar school of als je er een dagje op uit trekt en een hapje wil meenemen. Er is ook een bijpassende drinkfles beschikbaar.

Materiaal: BPA vrije plastiek 

Gebruiksadvies: vaatwas- en diepvriesproof - Niet geschikt voor de microgolf.

Afmetingen: 17,5 x 16,5 x 7,2 cm

Het Deense Sebra staat voor moderne, functionele ontwerpen in rustige en altijd stijlvolle kleuren. Ze hebben een passie voor wat mooi is en dat voel je in elk van hun producten. Een groot deel van de collectie wordt met de hand gemaakt en er wordt zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, wol en eco katoen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.