Knappe houten gereedschapset - BricoKids

Staat: Nieuw product

Janod

JS379

Dit leuk gereedschapskoffertje is super leuk speelgoed voor kleine bouwers en mini werkmannen. Geen klusje te zwaar of werk te moeilijk met dit super uitgerust koffertje met handig handvat. In het koffertje zitten 9 stuks gereedschap.

32,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J06481

SamenstellingenHout
TypeRollenspel*
Leeftijdvanaf 3 jaar

Heel leuk houten koffertje Brico'Kids met een hele collectie gereedschap in. Allemaal uit duurzaam rubberhout, lekker stevig en van Janod.

Afmetingen: 29 x 5,7 x 22,7 cm

Leeftijd: 3 - 8 jaar

Materiaal: rubberhout

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.060.220.291.04
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!