kleine melamine bowl 'Ice Cream'

Knappe kleine melamine bowl - Ice Cream

Staat: Nieuw product

Rice

RI061

I scream, you scream, we all scream ice cream!

Willen ze constant een ijsje? Deze kom brengt soelaas ;-) Vul hem met gezonde hapjes: nootjes, kleine tomaatjes of rozijntjes en voila: wie wil er een ijsje?

7,90 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MELBW-SICECREA

Schattige melamine kom van het kleurrijke Rice met Ice Cream print. De kleine melamine kom heeft een roze binnenkant en staat vol kleurrijke ijsjes aan de buitenzijde. Perfect voor thuis, tijdens een picknick of als je wil gaan kamperen in stijl.

Afmetingen: 11 cm diameter - 6 cm hoog

Materiaal: duurzaam melamine, vrij van BPA.

Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser - niet geschikt voor de microgolfoven

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt voor jong en oud. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken, spelen of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.110.070.110.11
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.