Knappe knikkerbaan - Curvy Click Clack

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT153

Monochrome kinderkamer inspiratie (219)

Kijk je ogen uit terwijl de knikkers sierlijk naar beneden rollen op deze Curvy Click Clack knikkerbaan van Plan Toys. Heerlijk speelgoed voor kleine en grotere kinderen én een mooi object om in huis te halen.

Niet alleen esthetisch mooi maar ook mooi voor de planeet want deze monochrome knikkerbaan is gemaakt uit duurzaam rubberhout.

50,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5342

SamenstellingenHout
CollectieLearning & Education
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Curvy Click Clack van Plan Toys, alle knikkers rollen keer op keer naar beneden en maken een klik klak-geluid terwijl ze langs de 'obstakels' komen. Door de opstaande randjes blijven je knikkers netjes in het circuit. Onderaan zijn er gaatjes voorzien om de knikker op te plaatsen. Dit monochroom knikkerspel is ideaal om de fijne motoriek te oefenen van je kleuter.

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen: 37 x 16 x 30,5 cm

Materiaal: rubberhout - afgewerkt met lijm zonder chemische producten en inkt op waterbasis.

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.68
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Monochrome kinderkamer inspiratie
Inspiratie en stories