Knappe knuffelpop - Suzie the supergirl

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

TRU199

Alles voor een superhelden feestje (29)

Wie wil er nu niet beste vriendjes zijn met supergirl? Meet Suzie, een wondermooie superhelden pop vol schitterende details uit de collectie van Great Pretenders.

Deze lappenpop is meer dan een gewone speelpop, ze heeft vast en zeker geheime krachten om de verbeelding van je mini te vergroten en brengt meteen eindeloos speelplezier!

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 93135

PersonageSuperheld
TypeKnuffels

Suzie the supergirl komt uit de collectie van Great Pretenders en is een stoer geschenk voor elk kind. Of je nu een superhelden fan bent of niet, deze knuffelpop dringt moeiteloos door tot het binnenste van je hart.

Afmetingen: 15 x 4,5 x 0,1 cm

_

In je verkleedoutfit spelen met je kleine sidekick, het kan allemaal dankzij de fijne poppencollectie van Great Pretenders. Deze hangemaakte en tijdloze knuffelpoppen passen perfect bij je favoriete (verkleed)personages en spreken meteen tot de verbeelding van elk kind.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Great Pretenders - Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen!Perfecte outfits voor rollenspellen en verkleedfeestjesBen jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten.Let’s Party CollectieEen verjaardagsfeest, themafeest of kinderfeest. Great Pretenders heeft met de Let's Party Collectie  de leukste accessoires in huis. Van het kaarsje op de taart tot de slingers in de lucht. Zorg voor een feestje die jij en jouw gasten nooit zullen vergeten!
Collectie Alles voor een superhelden feestje
Inspiratie en stories