Knappe knutselset met 6 papierfiguren

Staat: Nieuw product

Janod

JS449

Apollo 11 inspiratie (119)

Voor de knutselkampioenen, alhoewel je hoeft geen super maker te zijn om met deze knutselset aan de slag te gaan. In de set - van het Franse merk Janod - zitten 6 papieren figuren die je in elkaar kan knutsel met een prachtig resultaat.

Ga je eerst voor de draak? of is de piraat je favoriet? Geen nood je mag ze allemaal in elkaar knutselen.

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J07778

SamenstellingenPapier
TypeKnutselsets
Leeftijdvanaf 6 jaar

Knutseldoos van Janod met 6 papieren figuurtjes om zelf in elkaar te vouwen. Een spel om concentratie en fijne motoriek te ontwikkelen. Verpakt in een leuk koffertje met handvat, handig om het met je mee te nemen. In de doos zitten 6 figuren: een piraat, octopus, ridder, draak, kosmonaut en raket. Origineel cadeau'tje om te geven aan een creatief kindje of vriendje.

Leeftijd: vanaf 6 jaar - niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar
Materiaal: papier

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.62
  • Door Katty M.
  •  de 15/04/2020
zeer hoge moeilijkheidsgraad qua knutselen voor een kind van 8j, had extra veel hulp nodig van een ouder
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories