schattige lappenpop 'Felina'

Knappe lappenpop - Felina *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ26623

poppen wereld van Haba (55)

"Hoi, ik ben Felina. Mijn grootste hobby is dansen. Dan draai ik snel in het rond op de muziek."
Felina komt met kleedje, schoenen en twee...

42,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301705

"Hoi, ik ben Felina. Mijn grootste hobby is dansen. Dan draai ik snel in het rond op de muziek."
Felina komt met kleedje, schoenen en twee haarelastiekjes. Het lichaam is gewatteerd en de pop heeft haar van chenille. Hoogte: 34 cm. Materiaal: polyester.

Met het speelgoed van HABA bevorder je de ontwikkeling van jouw kind. Het hoogwaardig design van vorm en kleur stimuleert de zintuigelijke waarneming en zorgt voor aan de leeftijd aangepaste ervaringen. Met HABA leert jouw kind de wereld spelenderwijs kennen.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
42.911.117.60.464
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories