Knappe luiertas - Tender *

Staat: Nieuw product

Lässig

Op stap met je kleine spruit? Dat doe jij liefst in stijl! De luxueuze Tender luiertas in imitatie leer past perfect bij hippe mama's....

134,95 €

53,98 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LSB369

Collectie4 family
TypeLuiertassen
KleurMeerkleurig
Korting- 60 %
Op stap met je kleine spruit? Dat doe jij liefst in stijl! De luxueuze Tender luiertas in imitatie leer past perfect bij hippe mama's. Terwijl de schoudertas beantwoordt aan alle noden van moeder en kind, combineert hij mulitfunctionaliteit met trendy design. Zet de trend en maak je keuze uit de twee stijlvollle kleuren!

Bij de tas hoort een verschoningsmatje, een uitneembare geïsoleerde flesjeshouder en een los zakje met ritssluiting. Binnenin vind je een vakje voor luiers en een verwijderbaar compartiment voor potjes en flesjes.
Aan de voorkant is er een extra opbergvak met daarin een zakje voor je gsm. Daarbovenop zijn er nog twee kleine zakjes aan de zijkant en één vooraan. De bijgeleverde buggyclips maken het plaatje compleet. Materiaal: kunstleer zonder gebruik van PVC, cadmium, nikkel, azo componenten en ftalaten.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4431141.64
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.