grande trousse Napoli zigzag vert

Knappe Napoli etui - Zig zag green

Staat: Nieuw product

Nobodinoz

KZ27704

Deze etui in toile cirée is perfect als pennenzak, make-up tas, toilettas en zoveel meer te gebruiken. Kies je favoriete Nobodinoz print ! En...

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieHorizon collection
TypeEtuis
Nobodinoz printsZig zag - Green
Deze etui in toile cirée is perfect als pennenzak, make-up tas, toilettas en zoveel meer te gebruiken. Kies je favoriete Nobodinoz print ! En voor wie deze Napoli etui te groot is, kan altijd kiezen voor het kleinere Capri-formaat ! Dit product werd ontworpen en vervaardigd in Spanje.
Materiaal: 100% katoen, gecoat met PVC vrij van phthalaten.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2411.570.35
De bruisende wereldstad Barcelona is de thuisbasis van het design label Nobodinoz. Wanneer je aan Barcelona denkt, denk je meteen aan zon, La Rambla, Gaudí, tapas, La Boqueria,…. Kortom: aan een stevige portie Spaans temperament.     Laat nu net kleur, creativiteit, passie, karakter en plezier de trefwoorden zijn die Nobodinoz hoog in het vaandel draagt. Zo doet de uitstraling van dit merk zowel jong als oud genieten. Rugzakken, pennenzakken, tapijtjes, beddengoed, kussens, slabben, slaapzakken, tipi’s,... worden overstelpt met de mooiste kleuren en hipste prints. De unieke designs kan je op verschillende items spotten en combineren onderling erg goed. Er rest nog maar één ding om te doen: gewoon mixen & matchen!