Pennendoos Woodland

Knappe pennendoos - Woodland

Staat: Nieuw product

Jack Piers

JPR254

Hou al je pennen en stiften samen in deze hippe Woodland pennendoos met mooie print van vossen, beren, bergen, ... kortom hét schoolaccessoire voor echte avonturiers die spijtig genoeg ook terug naar de schoolbanken moeten. Maar gelukkig doe je het wel helemaal in stijl!

14,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Pc019208

Deze knappe pennendoos Woodland - met originele Jack Piers print - heeft 1 ruim compartiment, kleine elastiekjes houden je favoriete pennen makkelijk op hun plaats en je doet hem open en toe met de rits. Vanbinnen en vanbuiten is deze pennenzak gemaakt van 300D polyester, een erg licht materiaal dat toch sterk is en water- en vuilafstotend werkt.

Leuke weetje: er is ook een boekentas, rugzak en bijpassende turnzak in deze print verkrijgbaar.

Afmetingen: 20 x 8,5 x 6 cm - gewicht: 140 gram
Materiaal: 300D polyester, water- en vuilafstotend

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8.52060.14
JACK PIERS - (voorheen JP bags) is letterlijk en figuurlijk het kleine broertje van het populaire Jeune Premier. Maar vooral een fancy Belgisch label vol ongecompliceerde, hippe schooltassen en knappe rugzakken, uitgevoerd in een ultralicht en waterafstotend materiaal en unieke prints . Waar  JEUNE PREMIER in het leven werd geroepen om aan de noden van hun oudste zoon Ralph te voldoen , werd JACK PIERS gecreëerd voor de benjamin van de familie: Jack. De materialen zijn superlicht, toch stevig en de designs helemaal van deze tijd: trendy, hip en uniek op de speelplaats. Met een JACK PIERS op je rug loop je elke dag zelfverzekerd de deur uit!