Knappe pompon kroon - Multi Color

Staat: Nieuw product

Mundo melocotón

MMC371

siska x mundomelocotón (49)

De pompon kroon Multi Color is de kers op de taart van de siska x mundo melocton collectie. Bind de kroon onder de kin van je kindje vast, ze past altijd en bestaat uit 5 grote pomponnen in de collectie kleuren.

Ideaal om je nieuwe outfit nog meer stijl te geven, leuk om te dragen als alternatieve verjaardagskroon of gewoon omdat je je vandaag een prinses voelt.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3630

CollectieSiska x mundo melocotón
TypeHaarbanden
KleurMeerkleurig

Pompon kroon Multi Color uit de siska x mundo melocton collectie. Makkelijk aan te passen aan je kind's hoofd dankzij de strik. Een uniek haaraccessoire om op ene speciale dag (of elke dag) te dragen!

_

mundo melocotón lanceert in 2019 een exclusieve collab collectie met presentatrice Siska Schoeters. Siska, zelf ook mama, ontwierp samen met Dauwke, ontwerpster van mundo melocotón, een unieke voor jongens en meisjes van 0 tot 8 jaar én voor mama’s! Het is resultaat is een mix van stoere basics - zoals we gewoon zijn van dit Belgisch merk – gecombineerd met speelse en veelzijdige stuks die helemaal van het moment zijn en je zowel tegen het einde van de zomer als tijdens de koudere maanden met trots en plezier kan dragen. Alles kan je perfect met elkaar combineren of aanvullen. Je kan de kleuren sober houden of eens lekker gek doen. Mede-ontwerpster Siska zocht naar stukken die zowel de ouders als kinderen aanspreken: het resultaat is een sympathieke collectie, waar zowel het publiek van mundo melocotón als van Siska aan hun trekken zullen komen. En alles is gemaakt om lekker lang mee te gaan.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
mundo melocotón - is jong en nieuw, opgericht met héél veel zin en energie, en maakt veilige en oerdegelijke artikelen die tot de verbeelding spreken van baby's, kinderen en ouders.
Collectie siska x mundomelocotón
Inspiratie en stories