knappe ridder charles schoenenkappen

knappe ridder charles schoenenkappen*

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

KZ14791

Stoere ridderlaarzen om de held van het verhaal mee te spelen! Perfect om te matchen met ridderkostuums of piratenoutfits.

15,50 €

Add to my wishlist

De nieuwe collectie van ‘Souza for Kids’ staat helemaal in het teken van het thema ‘Theater Roadshow’. Je eigen fantasiewereld als decor voor een theaterspektakel thuis. Kom dat zien, kom dat zien! Magische fantasie verhalen verschijnen op het huiskamertoneel, complete met kleine helden en grote sterren bovendien!

De ridder is de held van het stuk en redt de deftige jonkvrouw uit handen van de piraat. De prinses draagt een mooie jurk met tiara als ze zomaar tegen de prins van haar dromen botst en over haar muiltjes struikelt… En dan valt het doek… Met de nieuwe collectie van Souza verschijnen kleine prinsessen en jonkvrouwen in mooie jurken op het zelfbedachte toneel en knallen helden in stoere heldentenues bijna letterlijk van het doek.

Stoere ridderlaarzen om de held van het verhaal mee te spelen!


PersonageRidder
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
263100.35
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.