puzzels paarden

Knappe set paarden puzzels *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB049

Fijne set van 3 puzzels in paardenthema. Heb jij een puzzelfan of paardenfan thuis, of misschien wel allebei? Dan is deze puzzeldoos van Haba zeker een topcadeau!

11,95 €

8,37 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302690

Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken

Wat een geweldige puzzeldoos, met 3 fijne puzzels met mooie illustraties van verschillende paarden. In de doos zitten 3 afzonderlijke puzzels van 12, 15 en 18 stukjes. Leuk om de fijne motoriek en puzzelkunsten van je kleintje wat uit te breiden en in de prachtige kwaliteit die we van Haba gewoon zijn.

Leuk om te krijgen, om te maken, om mee te spelen en naar te kijken.

De Duitse speelgoedfabrikant Haba is bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, en van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.55290.474
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.