Knappe set servetten - Ruimtevaart

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR067

Alles voor een astronauten feestje (32)

Ruimtevaarder in spe in huis? Maak een onvergetelijke impact op zijn party-crew met deze Meri Meri ruimte servetten.

Ideaal om een lekker stukje cake of taart op te serveren of de feesttafel buitenaards mooi te maken :-)

6,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 168346

CollectieTo the moon
TypeServetten
KleurZwart

Feestelijk pakje met 16 Meri Meri-servetten in het coole ruimte thema met fluo-kleurtjes en details in zilverfolie. Ga je voor een stoer Astronaut-thema? Kijk dan zeker ook naar de bekers, bordjes, cake-toppers, tijdelijke tattoos en andere items van Meri Meri in dezelfde stoere ruimte-print in onze collectie.

Afmetingen: 16,5 x 16,5 cm (uitgevouwen 33 x 33 cm)

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.170.170.020.08
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Alles voor een astronauten feestje
Inspiratie en stories