Knappe set van 3 washandjes - Coastline

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP167

Prachtig zacht, lief voor het babyhuidje en zo multi-functioneel.

Deze organische wasdoekjes - a.k.a. hippe snoetenpoetsers - kan je keer op keer bovenhalen en komen in de meest mooie kleurtjes die passen in elk soort badkamer.

14,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-190090002

KleurMeerkleurig
CollectieCoastal
TypeWashandjes

Zachte set wasdoekjes uit organische tetra van Fabelab, prachtig van kleur, erg multifunctioneel en een instant hit in de badkamer. In de Coastline set zit: 1 Mauve wasdoekje, 1 Clay wasdoekje en 1 Ochre wasdoekje.

Materiaal: 100% organisch katoen tetra - badstof

Afmetingen: 22 x 22 cm - 3 stuks

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!