Knappe slab - Mr. Fox

Staat: Nieuw product

Trixie

TRX055

Je baby mag erop los smossen, morsen en kliederen want kleren blijven schoon en droog met dit superschattige oranje slabje met vossensnoetje. Heerlijk zacht, gemaakt uit organische badstof en bestendig tegen regelmatig wassen.

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 11-874

TypeSlabbetjes
KleurOranje
DiertjesVos

Zachte slab Mr. Fox uit de speelse Animal Towel Range van het Belgische merk Trixie. Dit slabje is verkrijgbaar in de leuke snoetjes van Mr. Fox, Mr. Polar Bear, Mrs. Rabbit en Mrs. Elephant. 

 

Wasadvies: wassen op 30°C

Materiaal: 100% organische badstof en drukknopen

Afmeting: 44 x 26 cm

_

De collecties van Trixie slagen er telkens weer in de fantasie van kinderen te prikkelen. Dit speelse Belgische merk houdt van kleur en hun producten zijn altijd groen en duurzaam. Ze kiezen voor hoogkwalitatieve everyday essentials in frisse prints. Spulletjes die lang meegaan, de tough love van de allerkleinsten overleven én goed zijn voor onze planeet. Alledaagse rituelen worden met Trixie meteen een stuk vrolijker.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Trixie is een fris en jong merk voor de allerkleinsten tot de flinke kleuters en net iets ouder. Al hun producten zijn met grote zorg ­ontworpen met originele, kleurrijke prints en fijne materialen, zonder schadelijke stoffen en vervaardigd uit uiterst zacht bio-katoen. Dit Belgisch merk is zeker het ontdekken waard!