Tetra slaapzak - rosewood

Mouwloos roze zomerslaapzakje in biokatoen

Staat: Nieuw product

Laessig

Slaap baby, slaap. Deze luchtige slaapzak is gemaakt van lichte, ademende mousseline-stof die ervoor zorgt dat baby's vredig in slaap kunnen vallen.

Lief voor je baby's huidje en onze planeet dankzij het 100% gecertificeerd biologisch katoen.

49,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1542106611-80

Collectie4 babies & kids
TypeSlaapzakken
KleurRoze
STOP/FINISTOP

Mouwloze tetra zomerslaapzak van LÄSSIG in rosewood. De zomerslaapzak heeft een doorlopende ritssluiting - inclusief nekbescherming - die aan de basis sluit. Dit betekent dat de gevoelige huid van een baby goed wordt beschermd als de slaapzak gesloten en gedragen wordt. 

De babyslaapzak heeft een TOG-waarde van 1, is wasbaar op 30°C in delicaat prgramma. Verkrijgbaar in vier kleuren en maten.

Materiaal: 100% biologisch katoen, met GOTS-label
Maten: verkrijgbaar in 4 maten van 0 tot 24 maanden - zorg dat je baby's hoofdje niet door de nekopening kan, kies de juiste maat.
TOG waarde: 1
Goed om te weten: Pas de slaapkledij van je mini aan aan de kamertempertuur van de slaapkamer, je kan combineren tussen verschillende slaapzakken en slaapkledingstukken. De keuze wordt makkelijker als je rekening houdt met de TOG-waarde samen met de kamertemperatuur. TOG is een maateenheid voor de thermische weerstand van textiel en geeft informatie over hoe warm een ​​baby in wordt gehouden. Hoe hoger de TOG-waarde, hoe warmer de slaapzak.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Stijlvol en Duurzaam: LÄSSIGS missie voor het milieu Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu . Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders. Van coole kids tot stijlvolle ouders: LÄSSIG heeft het allemaal LÄSSIGS collectie is ontworpen om aan de behoeften van zowel kinderen als ouders te voldoen. Van luiertassen  die functionaliteit en stijl combineren tot trendy rugzakken  en accessoires voor schoolgaande kinderen , ze hebben alles in huis om het dagelijkse leven net iets leuker te maken. En voor de modebewuste ouders bieden we een scala aan chique en praktische opties die je helpen bij het organiseren van je drukke agenda zonder concessies te doen aan stijl. Ga voor LÄSSIG: vereenvoudig je leven, verrijk je stijl Het is tijd om de schoonheid van eenvoud te omarmen. Met LÄSSIG hoef je geen compromissen te sluiten tussen stijl, gemak en duurzaamheid . Hun collectie is een eerbetoon aan het leven in al zijn prachtige eenvoud, en we nodigen je uit om deel uit te maken van deze beweging. Ontdek de collectie en voeg een vleugje LÄSSIGheid toe aan je dagelijkse avonturen.