Knappe vierkante vloerpuzzel - Wild Life

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZP414

Ga lekker op de grond zitten en puzzelen maar! Deze prachtige vloerpuzzel van 24 stukjes bruist van leven en toont je mini de diversiteit van de natuur.

Tegelijk stimuleert de kinderpuzzel spelenderwijs leren. De grote en stevige puzzelstukken zijn geschikt om cognitieve en motorische vaardigheden te ontwikkelen bij opgroeiende kinderen.

22,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG170

TypePuzzels
# Puzzelstukken21-30 stukken

Grote vierkante vloerpuzzel Wild Life uit de collectie van Wee Gallery met een mooi handgetekend tafereel van jungle dieren. Deze legpuzzel bestaat uit 24 grote puzzelstukken en bevordert de fijne motoriek van je kleine puzzelaar.

Afmetingen: 152 x 152 cm
Aantal stukjes: 24
Materiaal: stevig karton met FSC label
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Het assortiment van Wee Gallery bestaat uit kijkkaarten, knuffels, speelgoed, speeldekens en andere lifestyleproducten. Dit merk uit Californië maakt unieke producten voor baby's vanaf de geboorte tot ongeveer 24 maanden. Baby's zijn van nature aangetrokken tot zwart en wit. Het hoge contrast is niet alleen erg stijlvol maar de monochrome prenten en tekeningen zijn ideaal voor baby's om zich te focussen en je kleintje visueel te stimuleren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.