knappe Wishbone Jersey 'Teal' (0-5j.)

Staat: Nieuw product

Wishbone Bike

Elke snelheidsduivel heeft een blitse outfit nodig! Met de Wishbone Jersey scheurt vanaf nu elke stoere knaap in stijl door het huis, de tuin en...

49,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3204

KleurBlauwgroen
Leeftijdvanaf 1 jaar
FietsenAccessoires
Elke snelheidsduivel heeft een blitse outfit nodig! Met de Wishbone Jersey scheurt vanaf nu elke stoere knaap in stijl door het huis, de tuin en de straat. Snel & cool, voor een echte winnaar! Het truitje is gemaakt van een ademende COOLMAX® stof, gaat makkelijk aan en uit met een rits en heeft onderaan een rek met anti-slip. Op de rug zitten twee zakjes voor eten of drinken, net zoals bij echte renners!
Tip: maak jouw outfit helemaal compleet met het bijhorend petje, ook opgenomen in ons Wishbone-assortiment!

De Wishbone Jersey komt in drie maten:
- maat S: 1-2 jaar
- maat M: 3-4 jaar
- maat L: 4-5 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Wishbone Bike - Het verhaal van de Wishbone Design Studio begon in 2005 in New York. Rich en Jen hadden hun handen vol aan hun 2 kids toen de eerste Wishbone Bike werd geboren. Het echtpaar wou hun kinderen laten proeven van hun eigen jeugd in Nieuw-Zeeland, waar het gras nog lang was, de lucht nog vers en de mensen niet nieuwsgierig. Lekker lopen waar je wil, rijden tot de zon ondergaat en dan heerlijk inslapen na een te gekke dag... De Wishbone Bike is een leuk meegroei fietsje voor kids van 1 tot 5 jaar. De ultieme 3-in-1 loopfiets voor echte bengels! Pimp je karretje met de bijhorende kleurrijke zadels en coole stickers.