Zandspeelgoedset Kleuteremmer en ijshoorntjes

Knappe zandspeelgoedset - Kleuteremmer en ijshoorntjes

Staat: Nieuw product

Haba

HAB527

Met deze zandspeelgoedset zit je goed. Het emmertje is een onmisbaar accessoire op het strand of in de zandbak. Met het ronde schepje schep je ontelbaar veel ijsbolletjes en plaatst ze op de kleurrijke hoorntjes.

Dankzij de hoogwaardige kwaliteit heb je jarenlang pleaier van deze supertoffe speelset.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304680

TypeStrandset
Leeftijdvanaf 18 maanden

De kleurrijke Haba strandspeelset bestaat uit een kleuteremmertje en ijshoorntjes, samen vormen ze de basisuitrusting voor alle kleine zandspeelfans. De ijshoorntjes en ijslepel kunnen ruimtebesparend in de emmer opgeborgen en getransporteerd worden, zo neem je het geheel makkelijk met je mee.

Leeftijd: vanaf 1,5 jaar

Materiaal: kunsstof

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.24
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.