knikkerbaan accessoire 'drum'

knikkerbaan accessoire 'drum'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ14007

HABA knikkerbaan (35)

Dit leuke trommel accessoire zorgt voor meer knikkerplezier en veel tamtam. Het is een musthave voor iedere knikkerbaan-fan. Als je de...

29,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Dit leuke trommel accessoire zorgt voor meer knikkerplezier en veel tamtam. Het is een musthave voor iedere knikkerbaan-fan. Als je de knikkerbaan hoog genoeg bouwt springen de knikkers zelfs over de rand van de trommel recht in een strategisch geplaatst opvangbakje.
Inhoud: 1 trommel, 4 steunblokken, 1 baan, 2 zuilen en 12 knikkers.
Leeftijd: 3 - 10 jaar.
Opmerking: Alle HABA-bouwsystemen (bouwblokken, knikkerbaan, techniek ontdekken) zijn met elkaar te combineren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
25.69.633.40.948
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :1093

Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en stories