boîte de base toboggan à billes 'Race Base'

knikkerbaan basisdoos Race Base *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ29128a

HABA knikkerbaan (31)

Deze knikkerbaan is eenvoudig en variabel op te bouwen. Extra leuk is deze baan met de speedbuizen die je moet afstellen en zo kan je met...

84,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302133

Leeftijdvanaf 4 jaar
Deze knikkerbaan is eenvoudig en variabel op te bouwen. Extra leuk is deze baan met de speedbuizen die je moet afstellen en zo kan je met snelheid gaan experimenteren. De speedbuizen kunnen dankzij de buisklemmen in de hoogte worden versteld. De soundtrechter met extra leuk geluid kan je gebruiken om knikkers van richting te laten veranderen of als eindstuk plaatsen.

Inhoud: 4 speedbuizen met trechter, verbindingsstukken en buisklemmen, 1 speedbraker, 1 speedbocht, 3 pijlers met rood, 1 soundtrechter, 3 balken, 2 hellingen en 6 knikkers.

Geschikt voor kids vanaf 4 jaar tot 99 jaar.
Materiaal: beukenhout, afkomstig uit inheemse bossen. Alle elementen zijn Made in Germany.
Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine ballen. Verstikkingsgevaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
25.834.227.63.481
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en stories