toboggan à billes - boîte de base Sound Race

knikkerbaan basisdoos Sound Race*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ29076

HABA knikkerbaan (33)

Deze knikkerbaan is snel opgebouwd, gemakkelijk te variëren en fantastisch te combineren. Deze basisdoos heeft veel onderdelen voor coole...

109,00 €

65,40 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Deze knikkerbaan is snel opgebouwd, gemakkelijk te variëren en fantastisch te combineren. Deze basisdoos heeft veel onderdelen voor coole constructies: je kan een kikkerlift opbouwen, speedbuizen afstellen, ... op meerdere niveau's experimenteren. De speedbuizen zijn dankzij de buisklemmen in de hoogte verstelbaar. De soundtrechter met extra leuk geluid kan je gebruiken om knikkers van richting te laten veranderen of als eindstuk plaatsen.

Inhoud: 1 knikkerlift, 4 speedbuizen met trechter, verbindingsstukken en buisklemmen, 1 speedbreker, 1 speedbocht, 3 pijlers met poot, 1 soundtrechter, 2 balken, 1 kubus, 3 hellingen, 6 bouwsteenklemmen en 6 knikkers.

Geschikt voor kids vanaf 4 jaar tot 99 jaar.
Materiaal: beukenhout, afkomstig uit inheemse bossen. Alle elementen zijn Made in Germany.
Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine ballen. Verstikkingsgevaar.

Leeftijdvanaf 4 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4033254.5
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302135

Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en stories