toboggan à billes Tobogogo 'Looping'

knikkerbaan Rollebollen 'loopingbaan'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ25799

Haba Kullerbü (46)

Knikkerbaan Rollebollen - basisdoos Loopingbaan.
Ready? Set? Go! Laat het knikkerventje in volle vaart naar beneden zoeven, langs de...

89,95 €

Add to my wishlist

Knikkerbaan Rollebollen - basisdoos Loopingbaan.
Ready? Set? Go! Laat het knikkerventje in volle vaart naar beneden zoeven, langs de loopingbaan tot alle blokjes omver vallen. Zuilen van verschillende hoogtes en het slimme kliksysteem zorgen voor een spectaculaire afdaling. Zo zorgt de loopingbaan van HABA voor uren bouw- en knikkerplezier.
Deze knikkerbaan komt uit HABA's Rollebollen reeks - een grote, flexibel uit te breiden knikkerbaanspeelwereld met veel effecten. Alle rollebolbanen zijn met elkaar te combineren.

Geschikt voor kids vanaf 2 jaar.
Materiaal: beukenhout, multiplex, kunststof.
Diameter knikker: 4,6 cm.

Inhoud: 1 loopinghelling, 1 looping, 4 rechte baanstukken, 1 helling, 3 verbindingsstukken, 1 startblok, 13 dominostenen, 1 knikker Paul, 3 knikkers.


Leeftijdvanaf 2 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0002.8
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300437

Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories