toboggan à billes Tobogogo 'Rallye géant'

knikkerbaan Rollebollen 'reuzenrallybaan'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ25803

Haba Kullerbü (46)

Knikkerbaan Rollebollen - basisdoos Reuzenrallybaan.
Ready? Set? Go! Laat het knikkerventje razendsnel naar beneden rollen, langs het...

145,00 €

Add to my wishlist

Knikkerbaan Rollebollen - basisdoos Reuzenrallybaan.
Ready? Set? Go! Laat het knikkerventje razendsnel naar beneden rollen, langs het optisch wiel en de bochten, tot de dominostenen omver worden gekegeld. Zuilen van verschillende hoogtes en het slimme kliksysteem zorgen voor een spectaculaire afdaling. Zo zorgt de reuzenrallybaan van HABA voor uren bouw- en knikkerplezier.
Deze knikkerbaan komt uit HABA's Rollebollen reeks - een grote, flexibel uit te breiden knikkerbaanspeelwereld met veel effecten. Alle rollebolbanen zijn met elkaar te combineren.

Geschikt voor kids vanaf 2 jaar.
Materiaal: beukenhout, multiplex, kunststof.
Diameter knikker: 4,6 cm.

Inhoud: 1 berg- en dalhelling, 1 vlaggenhelling, 1 helling voor optisch wiel, 3 steile hellingen, 2 bochten, 2 rechte baanstukken, 14 verbindingsstukken, 3 verbindingsmanchetten, 1 startblok, 12 zuilen, 3 dominostenen, 1 knikker Paul, 3 knikkers.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
47.230.947.54.259
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300441

Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en thema's