toboggan à billes 'Tobogogo Moulin à vent'

knikkerbaan Rollebollen 'windmolenbaan'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ25717a

Haba Kullerbü (45)

Knikkerbaan Rollebollen - basisdoos Windmolenbaan.
Door de poort, langs de scherpe bocht en naar de windmolen... tiiiiinggg - het...

84,95 €

Add to my wishlist

Knikkerbaan Rollebollen - basisdoos Windmolenbaan.
Door de poort, langs de scherpe bocht en naar de windmolen... tiiiiinggg - het belletje luidt bij de aankomst van de knikker! Zuilen van verschillende hoogtes en het slimme kliksysteem zorgen voor een spectaculaire afdaling. Zo zorgt de windmolenbaan van HABA voor uren bouw- en knikkerplezier.
Deze knikkerbaan komt uit HABA's Rollebollen reeks - een grote, flexibel uit te breiden knikkerbaanspeelwereld met veel effecten. Alle rollebolbanen zijn met elkaar te combineren.

Geschikt voor kids vanaf 2 jaar.
Materiaal: beukenhout, multiplex, kunststof.
Diameter knikker: 4,6 cm.

Inhoud: 1 windmolenhelling, 1 grote poort, 1 belletjespoort, 1 steile helling, 2 rechte baanstukken, 2 hellingen, 10 verbindingsstukken, 1 startblok, 3 zuilen, 1 knikker Paul, 1 knikker gele kat, 1 knikker.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.92
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :300438

Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en thema's