Knikkerbaan uitbreidingsset - Rattle Race

Staat: Nieuw product

Haba

HAB777

Wil je je Haba knikkerbaan graag wat uitbreiden met een cool extra effect? Dan is deze uitbreidingset echt iets voor jou.

Na de speedbreaker rollen de knikkers razendsnel naar beneden. Ze suizen door de rattlerace-baan, luiden het belletje en maken een spannend ratelgeluid.

22,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304882

CollectieKlassieke knikkerbanen
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 4 jaar

Houten knikkerbaan uitbreidingsset Rattle Race van Haba. De Rattle Race-baan creëert spannende ratelgeluiden en heeft een mooi effect: geluidsblok met in hoogte verstelbaar belletje. Het beukenhout stamt uit inheemse bossen.

 1 Rattle Race-baan, 1 geluidsblok, 1 speedbreaker, 1 rechthoekig blok, 6 blauwe knikkers

Materiaal: kunststof, beukenhout, glas en kunststof
Afmetingen: 3,9 x 5,7 x 8,8 cm
Leeftijd: vanaf 4 jaar - Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar wegens de kleine knikkers en mogelijk erstikkingsgevaar.

_

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!