uitbreidingsset - Stop and Go

knikkerbaan uitbreidingsset 'Stop and Go'

Staat: Nieuw product

Haba

HAB087

HABA knikkerbaan (35)

Laat je knikkers nog sneller racen met deze coole powerpulserbaan. Deze uitbreidingsset maakt elke Haba knikkerbaan nog spannender door het optische effect met geluidseffect.

21,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Een knikkerbaan is een creatief speelsysteem. Het bevordert ruimtelijk denken, geduld en fijne motoriek. Het geeft ook inzicht in het principe van oorzaak en gevolg alsook de beleving van statische wetten.
Deze stop & go gset heeft 17 onderdelen met oa een powerpulserbaan, voor spannende natuurkundige experimenten met snelheid en kracht. De aanstormende knikkers geven de impuls door aan de liggende knikkers.
Leeftijd: 4 - 10 jaar. Opmerking: Alle HABA-bouwsystemen (bouwblokken, knikkerbaan, techniek ontdekken) zijn met elkaar te combineren.

Materiaal: beukenhout uit inheemse bossen, kunststof en silicone


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
33.78.812.90.725
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302937

Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en stories