doudou crépitant fantôme 'Sleepy Ghost'

knisperend knuffel spookje 'Sleepy Ghost'

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZ28096

Dit spookje is niet zomaar een spookje, het knispert wanneer je erin knijpt! Het geluid en de textuur van het knisperpapier stimuleert de...

17,00 €

11,90 €

Add to my wishlist

Dit spookje is niet zomaar een spookje, het knispert wanneer je erin knijpt! Het geluid en de textuur van het knisperpapier stimuleert de zintuigen van je kindje. Daarnaast ziet het spookje er nog eens überschattig uit! En dankzij het compacte formaat kan de Sleepy Ghost rammelaar van FABELAB overal mee naartoe.
Gemaakt uit 100% organisch katoen met polyester vulling. Hoogte: 15 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
121500.35
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!