Knotsgek Pang! Stekelige egelrace spel

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (134)

Pang! Het startschot is gevallen en meteen brandt de strijd in de luchtballonnen-race van de egels los. De egels proberen daarbij om zo snel...

10,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301096

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar
Pang! Het startschot is gevallen en meteen brandt de strijd in de luchtballonnen-race van de egels los. De egels proberen daarbij om zo snel mogelijk hun luchtballonnen onbeschadigd over de finishlijn te brengen. Maar het gaat er niet altijd zo eerlijk aan toe. Die brutale rakkers prikken elkaars ballonnen kapot en bezorgen zich stiekem nieuwe. Wie hier wil winnen, moet het juiste gevoel in de stekelpunten hebben en af en toe een list gebruiken. Brutaal, listig en gek!

Speelpret voor heel het gezin vanaf 5 jaar en met houten egels en luchtballonnen. Van 2 tot 4 spelers. Speelduur: ca. 10-15 min.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.44.318.40.227
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories