trekspeeltje rups Mina

Knotsgek trekspeeltje - rups Mina

Staat: Nieuw product

Haba

HAB187

Wie kruipt daar door de kamer? Juist! Het is de bontgekleurde rups Mina van Haba.

Zij helpt de kinderen van begin af aan bij het kruipen en lopen, is een perfect kleurrijk vriendje en past perfect bij de andere producten van rups Mina.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Waar de kleine rups Mina opduikt, zorgt zij in geen tijd voor een goed humeur: haar prachtige, harmonisch kleuren en boeiende speel-effecten stimuleren de zintuigen van elke baby. Deze gekleurde mobiel uit hout is dé blikvanger in elke kinderkamer en ontworpen door Haba. Als Mina je hart heeft verovert kan je ook altijd eens naar de andere leuke speeltjes in hetzelfde thema kijken om je collectie aan te vullen.
 
Afmetingen: 8,5 x 25 cm
Gewicht: 144 gram
Leeftijd: vanaf 12 maanden
Materiaal: beuken
Design: Jutta Neundorfer
 
Haba is afkomstig uit Duitsland. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
27.65.337.30.834
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :303220